Kiełbasa krucha z szynki
Kategoria: Własna produkcja
Agnieszka, Bielsko-Biała
Wyśmienita, krucha o idealnym smaku swojskiej kiełbasy. Rewelacyjna na zimno, na gorąco, a także jako dodatek do dań. Ja pokroiłam ją w plastry i zrobiłam pożywne danie z makaronem.
Ela, Bielsko-Biała
Super doprawiona, mocno uwędzona, chuda. Jest ekstra, jak z domowej wędzarni.
Agnieszka, Bielsko-Biała
Unoszący się zapach kiełbasy u każdego spowoduje chęć zjedzenia.
Andriana, Bielsko-Biała
Smaczna, napełniona aromatem dymu z prawdziwego drewna.
Beata, Białystok
Rarytas dla miłośników surowych wędzonych wędlin. Doskonała na kanapki jak i dodatek do innych dań.
Jacek, Szczecin
Prawie jak z domowej wędzarni. Bardzo smaczna, zwarta, nie za tłusta. Jedyny mankament to osłonka. Jest po prostu nieprzyjemnie twarda.
Agnieszka, Białystok
Bardzo smaczna swojska kiełbasa. Można podawać do kanapek z pomidorkiem lub ogórkiem.
Paulina, Legnica
Chrupiąca, dobrze przyprawiona. Delikatne mięso sprawia, że nie jest tłusta. Dobrze smakuje na kanapce czy sama np. z musztardą.
Galeria zdjęć testowanego produktu wykonana przez Ambasadorów Produktu